دانلود کتاب اعترافات غزالی اثر امام محمد غزالی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۲۷ شهریور ۱۴۰۲
نوع فایل
PDF
حجم فایل
3 مگابایت
تعداد صفحات
54 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
265 بازدید
۱۷,۰۰۰ تومان ۱۲,۰۰۰ تومان

 

کتاب اعترافات غزالی اثری به قلم امام محمد غزالی و ترجمه‌ی زین الدین کیائی نژاد است. نام اصلی کتاب المنقذ من الضلال که در ترجمه ترجیه داده شده که عنوان کنونی انتخاب شود. در این اثر امام محمد غزالی به یک انتخاب می‌پردازد؛ انتخاب وی میان یکی از گزینه‌های تصوف و کلام و فلسفه و اتکای به تعلیم امام  است که البته وی بعدا دلیل انتخابش را توضیح می‌دهد. نکته‌ی جالبی که در این اثر به آن بر می‌خوریم این است که به احتراز از تقلید تاکید شده و اینکه اگر شخصی از مقام تقلید بگذرد دیگر نمی‌توان وی را مجبور به تقلید نمود.

دانلود کتاب اعترافات غزالی اثر امام محمد غزالی

کتاب اعترافات غزالی :

غزالی از حیث شکاکیت و اعتقاد به محدودیت عقل با فلاسفه‌ای مانند دکارت، هیوم و کانت مقایسه شده است، به‌گونه‌ای که محمد سعید شیخ در کتاب «مطالعات تطبیقی در کتاب های فلسفه اسلامی» مدعی شده است که « شک دستوری» دکارت و « شکاکیت» هیوم و « نقد عقل محض» کانت همه، پیشتر در آرای غزالی آمده است.

علامه اقبال لاهوری در مقایسه‌ای که بین آرای غزالی و کانت در کتاب احیای فکر دینی در اسلام انجام داده است، چنین می‌نویسد: منکر این نمی‌توان شد که مأموریت غزالی، همچون مأموریت کانت در آلمان قرن هجدهم، جنبه‌ی رسالتی داشت.

المنقذ من الضلال :

این کتاب کتابی است خواندنی؛ نخست به این دلیل که کنکاشی است عام در راه‌های زندگی. بدین معنا که غزالی کوشیده است از میان تصوف و کلام و فلسفه و اتکای به تعلیم امام (نظرگاه اسماعیلی) یکی را برگزیند و این انتخاب خود را توجیه کند.

او در راستای این راه گزینی رویکردی انسان محور اتخاذ می‌کند – یعنی اتکا به آنچه وضع ما آدمیان اقتضا می‌کند و آنچه پیشاپیش در دسترس ما است. آنچه وضع ما اقتضا می‌کند “در پی یقین رفتن” است.

غزالی در این به تجربیات و مباحثی که در مسیر خود برای پیدا کردن حقیقت، تحقیق کرده و با آنها مواجه شده است، می‌پردازد. کتاب در اصل به صورت خاطراتی نوشته شده و به تعبیر غزالی، به معنای اعترافات اوست.

کتاب اعترافات غزالی در اوایل انتشار خود به دلیل تاکیدات متعدد غزالی بر روی مباحث دینی و تفسیر قرآن، از طرف بسیاری از رهبران دینی مورد انتقاد قرار گرفت ولی به مرور زمان، به‌عنوان یکی از کتاب‌های مهم در تاریخ فلسفه و ادبیات دینی شناخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم Spam ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما در ارتباط باشید.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل با ما از طریق شماره 09224880594 در واتساپ و تلگرام در ارتباط باشید: