دانلود نسخه خطی دیوان حافظ شیرازی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۹ شهریور ۱۴۰۲
نوع فایل
PDF
حجم فایل
29 مگابایت
تعداد صفحات
332 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
267 بازدید
۲۰,۰۰۰ تومان ۱۲,۰۰۰ تومان

کتاب دیوان حافظ شیرازی مجموعه اشعار فارسی شمس الدین محمد حافظ شیرازی معروف به حافظ است. حافظ شاعر پارسی گوی قرن هشتم بود که یکی از بزرگ‌ترین شخصیت‌های ادبی تاریخ ادبیات فارسی به شمار می‌رود. مجموعه غزلیات او که به دیوان حافظ شیرازی معروف است، شهرت بی‌نظیری پیدا کرده و به خاطر زیبایی، حکمت و عمق معنوی‌اش تا به امروز مورد ستایش قرار گرفته است. برای دانلود پی دی اف خطی کتاب دیوان حافظ شیرازی ادامه مطلب را دنبال کنید

دانلود نسخه خطی دیوان حافظ شیرازی

کتاب دیوان غزلیات حافظ شیرازی:

دیوان حافظ شیرازی مشتمل بر مجموعه‌ای از غزلیات است که به دلیل عمق عاطفی و طرح قافیه پیچیده شهرت دارند. در اشعار حافظ مضامین مختلفی چون عشق، معنویت، طبیعت و حکمت جویی بسیار بارز هستند.

یکی از بارزترین ویژگی‌های دیوان حافظ شیرازی، توانایی او در برانگیختن طیف وسیعی از احساسات در خواننده است. همچنین غرلیات حافظ سرشار از شور و اشتیاق و شعف عشق است. کاوش او در درون مایه عشق فراتر از روابط انسانی است و به جنبه عرفانی و الهی عشق می‌پردازد.

یکی از دلایل محبوبیت همیشگی دیوان حافظ شیرازی، جذابیت جهانی آن است. شعر حافظ مرزهای زبان، فرهنگ و زمان را درنوردیده و بر قلب و ذهن خوانندگانی با پیشینه‌های مختلف تأثیر می‌گذارد. سخنان او به زبان‌های متعدد ترجمه شده است و خوانندگانی در سراسر جهان پیدا کرده است که موقعیت او را به‌عنوان یکی از مشهورترین شاعران جهان تثبیت می‌کند.

بیوگرافی خواجه شمس‌الدين محمد حافظ شیرازی :

«خواجه شمس‌الدين محمد حافظ شيرازى» فرزند بهاءالدين معروف‌ترين شاعر عارف قرن هشتم و يكى از چهار شاعر بزرگ ايرانى است كه در جهان معروف شده‌اند.
از زمان تولد او اطلاع دقيقى در دست نيست ولى محققان آن را بين سالهاى 700 تا 726 ق ذكر كرده‌اند.

از مجموع كتابهائى كه درباره حافظ نوشته شده چنين فهميده مى‌شود كه بهاءالدين محمد پدر حافظ در عصر اتابكان فارس از اصفهان به شيراز مهاجرت كرده و در آنجا از طريق بازرگانى ثروتى اندوخته است؛ ولى ديرى نگذشته كه زندگى را بدرود گفته و كارهاى تجارتى او آشفته و نابسامان گرديده است. وارثان او به بينوايى و تنگدستى افتادند.

پسر او محمد بعدها ناگزير شده كه روزى خود را از عرق جبين و كد يمين حاصل نمايد بنابراين در مغازه نانوايى براى خمير كردن آرد مشغول شد. در كنار آن نانوايى مكتب‌خانه‌اى بود كه هر وقت فرصت و مجالى مى‌يافت به تحصيل علم مشغول مى‌شد. قرآن مجيد را حفظ كرد و از همين‌رو بعدها تخلص خود را«حافظ» قرار داد. لقب حافظ به‌طور عموم به كسانى اطلاق مى‌شود كه مى‌توانستند قرآن را تمام از بر بدون غلط بخوانند.

 

قرآن در زندگی حافظ تاثیر فراوان داشته است و در سراسر دیوان حافظ به ابیاتی برمی‌خوریم و تاثیر قرآن در آن را می‌بینیم:

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ

هرچه کردم همه از دولت قرآن کردم

عشقت رسد به فریاد ار خود به سان حافظ

قرآن زبر بخوانی با چارده روایت

ندیدم خوشتر از شعر تو حافظ

به قرآنی که اندر سینه داری

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم Spam ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما در ارتباط باشید.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل با ما از طریق شماره 09224880594 در واتساپ و تلگرام در ارتباط باشید: